Голова «Газпрому» візьме участь у зустрічі Путіна й Зеленського

Читать на русском
Глава Газпрому Олексій Міллер і міністр енергетики Олександр Новак братимуть участь у зустрічі президентів РФ і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського, яка пройде в Парижі після саміту нормандської четвірки.

Глава «Газпрому» Олексій Міллер і міністр енергетики Олександр Новак братимуть участь у зустрічі президентів РФ і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського, яка пройде в Парижі після саміту «нормандської четвірки».

Про це повідомило РІА Новини джерело, знайоме з перебігом підготовки до переговорів. «Обидва візьмуть участь», - сказало воно.

У Парижі сьогодні відбудеться зустріч «нормандської четвірки»: що пишуть у соцмережахЗустріч у Нормандському форматі пройде сьогодні, 9 грудня, в Парижі. Що думають про її можливі результати в соцмережах – в огляді.

Раніше повідомлялося, що президенти Росії і України Володимир Путін і Володимир Зеленський зможуть під час двосторонньої зустрічі в Парижі обговорити проблемні питання щодо транзиту російського газу в Європу через Україну.

Нагадаємо, зустріч президента Росії Володимира Путіна з президентом України Володимиром Зеленським запланована на понеділок, 9 грудня вже після переговорів в Нормандські форматі.

У графіку, наданому Офісом президента, немає зустрічі з Путіним, але в Кремлі раніше повідомляли про намір російського президента провести коротку бесіду із Зеленським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: