Пожежа в коледжі: Зеленський вимагає допомогти постраждалим та з'ясувати обставини

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський доручив голові Одеської ОДА Максиму Куцому зробити все для допомоги постраждалим та їхнім родинам.

Глава держави Володимир Зеленський доручив голові Одеської ОДА Максиму Куцому зробити все для допомоги постраждалим та їхнім родинам і як можна швидше з'ясувати всі обставини, котрі призвели до пожежі в коледжі.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook вранці у четвер, 4 грудня.

Президент зазначив, що станом на 6:00 в Одесі одна загибла студентка, 14 зниклих безвісти (серед них - 5 студентів), 27 чоловік у лікарнях.

«У жахливій пожежі в Одесі ми вже втратили 16-річну студентку Ксенію Бабенко. Вся країна співчуває її батькам. Ми не залишимо вас наодинці з вашим горем. Ми всі сподіваємося, що з 14 зниклих безвісти якомога більше знайдуться здоровими і неушкодженими. Але не хочу нікого обманювати - жертв може бути більше», - написав він.

За його даними, 21 людина зараз у лікарнях у стані середньої тяжкості, а 5 осіб - у важкому.

«Хочу відзначити без перебільшення героїчну боротьбу наших пожежників і рятувальників. 7 із них також зараз на лікарняних ліжках», - написав він.

Раніше в Одеській ОДА назвали можливу причину пожежі в коледжі.

Також нагадаємо, 4 грудня в центрі Одеси загорівся шестиповерховий будинок, в якому знаходиться низка фірм і держустанов. Вогонь спалахнув у приміщенні Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: