Кабмін створив комісію з розслідування пожежі в Одесі

Читать на русском
Кабінет міністрів створив комісію з розслідування причин пожежі в коледжі Одеси, яка сталася 4 грудня.

Кабінет міністрів створив комісію з розслідування причин пожежі в коледжі Одеси, яка сталася 4 грудня.

Про це повідомляє пресцентр уряду.

За його даними, комісія повинна встановити причини пожежі у коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу в Одесі. За два тижні, 20 грудня, комісія прозвітує перед урядом про результати розслідування.

До складу комісії увійшли заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, міністр освіти Ганна Новосад, міністр економіки Тимофій Милованов, міністр розвитку громад Альона Бабак, міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька, міністр соцполітики Юлія Соколовська, глава ДСНС Микола Чечоткін, глава Нацполіції Ігор Клименко та представники Одеської ОДА.

Також уряд дав розпорядження ДСНС позачергово перевірити стан протипожежної безпеки в об'єктах підвищеного ризику, де перебуває велика кількість людей.

Нагадаємо, 4 грудня о 10-й годині ранку загорівся одеський коледж. Поліцейські розглядають дві версії пожежі в Одесі: займання через несправність електродротів та умисний підпал.

Президент України Володимир Зеленський через пожежу в Одесі розпорядився провести масові перевірки.

Внаслідок пожежі загинули 2 людини, 30 осіб було шпіталізовано до лікувальних закладів. Доля ще 14 осіб залишається невідомою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: