Рятувальники ліквідували пожежу в коледжі Одеси

Читать на русском
За інформацією, пожежа була ліквідована о 19:30. На даний момент проливаються конструкції, а також розпочато роботи з пошуку тіл загиблих.

Рятувальники ліквідували пожежу в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Про це повідомила «Думська» в Telegram ввечері в середу, 4 грудня.

За інформацією, пожежа була ліквідована о 19:30. На даний момент проливаються конструкції, а також розпочато роботи з пошуку тіл загиблих.

Раніше в ДСНС попередили, що кількість постраждалих в результаті пожежі може збільшитися, так як люди самостійно почали звертатися за медичною допомогою до медустанов.

Нагадаємо, 4 грудня близько 10 ранку в будівлі одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу сталася пожежа. Вогонь спалахнув на третьому поверсі шестиповерхового будинку. Причиною загоряння, за попередньою версією, могла стати несправна проводка, яка не замінювалася з 1966 року.

У результаті пожежі одна людина загинула. Спочатку повідомлялося, що загинула викладач коледжу, проте пізніше стало відомо, що загиблою виявилася 17-річна студентка вишу.

За фактом пожежі в навчальному закладі поліція відкрила кримінальну справу. Правоохоронці кваліфікували інцидент як порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: