«Редколегія» на UMN: перезавантаження ДБР, 100 днів роботи Ради та зустріч в Парижі

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань і журналісти говоритимуть про найгучніші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом з журналістом Леонідом Швецем, Катериною Пітєніною («Слово і Діло»), Тетяною Микитенко («Ragu.li»).

Цього тижня Рада ухвалила законопроект про перезавантаження ДБР. На Романа Трубу чекає звільнення, а новий директор відомства матиме ширші повноваження. Також журналісти говоритимуть про перші 100 днів роботи Верховної ради: як фракції виконують програмні обіцянки, чиї правки більше враховують при ухваленні законів та хто з нардепів наобіцяв найбільше за всіх.

РЕДКОЛЕГІЯ: Трубі труба, Верховній Раді 100 днів, Париж – стоїмо не провокуємоskrypin.ua

Про це ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN журналіст Леонід Швець, Катерина Пітєніна («Слово і Діло»), Тетяна Микитенко («Ragu.li») будуть говорити в прямому ефірі.

Нагадаємо, «Слово і Діло» розбиралося з юристом, що означає перезавантаження ДБР, коли звільнять Трубу та призначать нового директора Бюро.

Також до 100 днів роботи уряду ми проаналізували, чи багато обіцянок Гончарука повторюють те, що свого часу заповзявся зробити Гройсман.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: