У Раді побилися депутати від «Слуги народу»

Читать на русском
У парламенті відбулася бійка між нардепами зі Слуги народу Гео Леросом та Максимом Бужанським.

У парламенті відбулася бійка між нардепами зі «Слуги народу» Гео Леросом та Максимом Бужанським.

Про це повідомляє LB.ua у четвер, 5 грудня.

За інформацією ЗМІ, Лерос «нормально отримав» від Бужанського за «погане ставлення до жінки».

«Отримав, як ми вважаємо в більшості, заслужено. Тому що під час засідання Лерос почав матюкати Ірину Верещук. Бужанський заступився. В результаті їх розтягували депутати ЄС і «Голосу», - сказав співрозмовник видання.

Сутичка сталася після ухвалення в цілому законопроекту №0858 щодо боротьби з рейдерством, який представляв глава аграрного комітету Микола Сольський.

«Ви, як в дитячому садку, я прошу вас заспокоїтися і сісти на місця», - закликав спікер Разумков групу нардепів, які зібралися під балконом у сесійній залі.

Там були помічені нардеп «Європейської солідарності» Руслан Князевич, позафракційний Андрій Іванчук, член «Слуги народу» і відомий бодібілдер Артем Дмитрук. Для багатьох колег те, що відбувалося в залі, стало несподіванкою. Депутати всіх фракцій підвелися з місць, щоб побачити те, що відбувається під балконом Ради.

Що саме сталося між депутатами, поки що достеменно невідомо. Сам Бужанський факт бійки заперечує: «Я не бився. Хто таке сказав? Цього не було».

Лідер партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко сказав, що він нічого не бачив.

«Ми з'ясуємо причини бійки, що або кого вони не поділили», - сказав він у коментарі журналістам.

Раніше вже повідомлялося, що в Києві побилися депутати. Як стало відомо, сварка виникла між нардепом VIII скликання з фракції «Батьківщина» і депутатом IX скликання з фракції «Європейська солідарність» в ресторані на Дніпровському узвозі.

Також нагадаємо, Олег Ляшко, ексдепутат, прокоментував відкрите поліцією справи щодо його бійки з нардепом від «Слуги народу» Андрієм Герусом у міжнародному аеропорту «Бориспіль».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: