Нардепи підтримали законопроєкт про верифікацію пенсій з пропозиціями президента

Читать на русском
Парламент схвалив законопроєкт про верифікацію пенсій та інших держвиплат із пропозиціями президента Володимира Зеленського.

Парламент схвалив законопроєкт про верифікацію пенсій та інших держвиплат із пропозиціями президента Володимира Зеленського.

Документ підтримали 248 нардепів, повідомляє сайт ВР у вівторок, 3 грудня.

Як зміняться пенсійні та соціальні виплати з 1 грудня 2019 рокуВнаслідок підвищення прожиткового мінімуму загалом зростуть всі соціальні виплати та деякі види пенсій на 4,7 відсотків.

Згідно з пропозиціями глави держави, в абзаці першому підпункту 11 та в абзаці першому підпункту 12 пункту 2 розділу «Прикінцеві та перехідні положення» закону «Про верифікації та моніторингу державних виплат» слова «абзац другий» замінюються словами «абзац третій».

Відзначимо, ця технічна правка в законі була необхідна для того, щоб зберегти надання Національному агентству з питань запобігання корупції безпосереднього автоматизованого доступу до держреєстру речових прав на нерухоме майно та Єдиного держреєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань відповідно.

Нагадаємо, 17 жовтня Рада схвалила верифікацію пенсій і субсидій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: