У ГПУ стартував третій етап атестації прокурорів

Читать на русском
На третьому етапі прокурори виконають письмове практичне завдання для оцінки рівня володіння практичними вміннями та навичками.

У ГПУ стартував третій етап атестації прокурорів, яку проходять 769 правоохоронців.

Про це повідомляє пресслужба ГПУ у вівторок, 3 грудня.   «Почався завершальний етап атестації прокурорів ГПУ. До нього допущені 769 прокурорів, які успішно пройшли тестування на знання та вміння в застосуванні закону і відповідність здійснювати повноваження прокурора, а також тестування на загальні здібності і навички», - йдеться в повідомленні.

Генпрокурор затвердив порядок проходження атестації прокурорамиГенеральний прокурор Руслан Рябошапка затвердив Положення про порядок проходження прокурорами атестації.
  На третьому етапі прокурори виконають письмове практичне завдання для оцінки рівня володіння практичними вміннями та навичками, а також пройдуть співбесіду з метою виявлення відповідності вимогам професійної компетентності, професійної етики і чесноти.

«Планується, що співбесіди з усіма прокурорами ГПУ буде завершено до кінця грудня цього року», - сказано в повідомленні.   Співбесіда полягатиме в обговоренні результатів дослідження членами комісій матеріалів атестації щодо дотримання прокурором правил професійної етики і чесноти, зокрема інформації наданої НАБУ і відповідей прокурора на додаткові питання, яке могла заздалегідь поставити кадрова комісія.   Рішення про проходження співбесіди будуть публікуватися кадровими комісіями в той же день на офіційному сайті Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, в п'ятницю, 8 листопада, завершився другий етап атестації прокурорів Генеральної прокуратури України, понад 96% прокурорів успішно склали іспит.

Також відзначимо, перший етап переатестації відсіяв третину прокурорів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: