У ГПУ завершився другий етап переатестації прокурорів

Читать на русском
У п'ятницю, 8 листопада, завершився другий етап атестації прокурорів Генеральної прокуратури України, понад 96% прокурорів успішно склали іспит.

У п'ятницю, 8 листопада, завершився другий етап атестації прокурорів Генеральної прокуратури України, понад 96% прокурорів успішно склали іспит.

Про це повідомляє пресслужба ГПУ.

Повідомляється, що за попередніми даними 749 набрали необхідні 93 і більше балів. Усього у графік здачі іспиту були включені 776 осіб. 4 прокурорів не з'явилися на іспит.

«Ці результати є попередніми, оскільки час для надання обґрунтування поважності причин неявки прокурорами, які не з'явилися на тестування ще не закінчився», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що другий етап переатестації прокурорів складався з іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп'ютерної техніки.

Нагадаємо, перший етап атестації пройшли 795 прокурорів 1083. 95 осіб не з'явилися на тестування. Під час першого етапу прокурорів перевіряли на знання та вміння в застосуванні закону.

Також повідомлялося, що 218 прокурорів, які відмовилися від переатестації, звільнять з Генпрокуратури. Також будуть звільнені і прокурори, які подали заяви на проходження атестації з порушеннями встановленої форми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: