У «Слузі народу» визначились, хто замінить Яременка на посаді голови комітету

Читать на русском
У Слузі народу закінчили внутрішні праймеріз на посаду голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Богдана Яременка замінить Ліза Ясько.

У «Слузі народу» закінчили внутрішні праймеріз на посаду голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Богдана Яременка замінить Ліза Ясько.

Про це повідомила заступник голови депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook.

«Ми закінчили внутрішні праймеріз на посаду голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Нам пощастило з великою кількістю сильних кандидатів. Кожен, хто подав свою програму, достойний керувати комітетом, але вибрати потрібно когось одного. Консолідованим рішенням усієї нашої команди новим головою обрано Лізу Ясько», - повідомила Кравчук.

За її словами, у «Слузі народу» розуміють, що керувати таким комітетом – «це не бонус і не нагорода, а серйозна відповідальність. Впевнені, що Ліза до неї готова».

Нагадаємо, голова Комітету ВР з питань зовнішнішньої політики Богдан Яременко написав заяву про складення повноважень голови комітету.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: