Стала відома причина обшуків в «Укргазвидобуванні»

Читать на русском
Процесуальні заходи мали на меті виявлення і фіксацію відомостей про вчинення кримінального злочину, а також отримання доказів протиправних дій посадових осіб товариства.

Правоохоронці проводили обшуки в «Укргазвидобуванні» в рамках провадження за фактом розтрати посадовими особами коштів у особливо великих розмірах.

Про це інформує Головне слідче управління Нацполіції.

У рамках розслідування 29 листопада слідчі провели обшуки в офісних приміщеннях компанії. Процесуальні заходи мали на меті виявлення і фіксацію відомостей про вчинення кримінального злочину, а також отримання доказів протиправних дій посадових осіб товариства.

Обшуки проводилися на підставі постанов слідчого судді Печерського райсуду Києва. Під час обшуків правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку та документи про поставки товарів на користь суспільства.

Обшуки проводилися за сприяння контррозвідки СБУ. Нагляд у даній справі здійснює прокурор Генеральної прокуратури.

За вчинення кримінального злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК, встановлена ​​відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Раніше САП закрила справу ексчиновників «Укргазвидобування».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: