У Мар'їнці не можуть відновити електропостачання

Читать на русском
Українські ремонтники не можуть відновити електропостачання в Мар'їнці через відсутність гарантій припинення вогню з боку бойовиків.

Українські ремонтники не можуть відновити електропостачання в Мар'їнці через відсутність гарантій припинення вогню з боку бойовиків.

Про це повідомляє штаб ООС у суботу, 30 листопада.

«Нерівний бій»: що принесе Донбасу зустріч у ПарижіСергій Лавров заявив, що Росія на саміті «нормандської четвірки» в Парижі 9 грудня закличе Київ до прямого діалогу з Донбасом.

Ще 25 листопада сильними поривами вітру обірвало лінії електропередач і знеструмило близько 260 приватних будинків. Рятувальники змогли відновити електропостачання 200 будинків. Всі інші, розташовані на вул. Тельмана і Жовтневій, до сих пір залишаються без світла.

«Станом на 14:00 30 листопада гарантії дотримання режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації так і не були надані. Без цього ремонтна команда АТ «ДТЕК Донецькі електромережі» і піротехнічний підрозділ ДСНС України не можуть усунути причини відсутності електроенергії. Виведені з ладу лінії електропередач знаходяться в секторах ведення вогню ВФ РФ», - йдеться в повідомленні.

У штабі відзначають, що запит про надання гарантій припинення вогню бойовикам надіслали 30 листопада.

Раніше в штабі повідомили про провокації бойовиків в районі розведення військ.

Також нагадаємо, РНБО підготувала п'ять сценаріїв реінтеграції Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: