Ситуація на Донбасі: 4 обстріли, є загиблий

Читать на русском
У районі проведення ООС протягом доби бойовики на Донбасі 4 рази порушили режим припинення вогню, внаслідок чого один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув.

У районі проведення ООС протягом доби бойовики на Донбасі 4 рази порушили режим припинення вогню, внаслідок чого один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 29 листопадаСитуація на сході країни станом на 29 листопада 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї... Сьогодні, в результаті обстрілу загинув один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил», - йдеться в звіті.

Один обстріл позицій українських військ бойовики здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ: неподалік Кримського - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив 3 обстріли по укріпленнях Об'єднаних сил: двічі неподалік Водяного - з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів; біля Широкино - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Раніше на Донбасі ОБСЄ зафіксувала збільшення кількості порушень.

Також нагадаємо, РНБО підготувала п'ять сценаріїв реінтеграції Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: