Заволодіння цигарками: суд знову продовжив домашній арешт Гейка

Читать на русском
Антикорупційний суд задовольнив клопотання прокурора про продовження запобіжного заходу ексзаступнику керівника одеської поліції.
Костянтин Гейкофото: «Слово і Діло»

Суд продовжив нічний домашній арешт колишньому заступнику начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Костянтину Гейку до 25 січня у справі за підозрою в причетності до заволодіння сигаретами.

Таке рішення 22 листопада ухвалив слідчий суддя Вищого антикорупційного суду Володимир Воронько за результатами розгляду клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, суд відправив Гейка під домашній арешт. Пізніше суд пом'якшив йому домашній арешт. Своє рішення суддя обґрунтував тим, що знизилися ризики перешкоджання розслідуванню. У зв'язку з наближенням дати завершення домашнього арешту прокурор САП подав клопотання про його продовження ще на 2 місяці.

Вивчивши клопотання, суддя задовольнив його і продовжив домашній арешт. Також Воронько поклав на Гейка наступні обов'язки: прибувати за першою вимогою; не відлучатися із місця проживання без дозволу в період часу з 22:00 до 6:00; повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у кримінальному провадженні, а також із правоохоронних органів, здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: