ДБР просить зняти недоторканність з нардепа за погрози Зеленському

Читать на русском
ДБП передало до ГПУ проєкт повідомлення про підозру та проєкт подання на зняття депутатської недоторканості з нардепа.

Державне бюро розслідувань передало до Генпрокуратури проєкт повідомлення про підозру та проєкт подання на зняття депутатської недоторканості з нардепа.

«Слідчі центрального апарату ДБР у тісній співпраці та за оперативного супроводу СБУ передували до Генеральної прокуратури проєкт повідомлення про підозру у погрозі вбивством щодо президента чинній народній депутатці та громадянці», - інформує пресслужба ДБР.

Генпрокурор дав оцінку словам Федини про ЗеленськогоГенпрокурор Руслан Рябошапка відреагував на висловлювання нардепа від Європейської солідарності Софії Федини про президента Володимира Зеленського.

Крім цього, до прокуратури передали проєкт подання до Верховної ради про надання згоди на притягнення Федини до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, 26 жовтня народна депутатка Софія Федина та громадянка Марія Звіробій, перебуваючи у м. Львові, здійснили онлайн-трансляцію на відеохостингу «YouTube» та в соціальній мережі «Facebook», під час якої «висловлювали погрози вбивством, адресовані президенту Володимиру Зеленському, пов’язані з його державною діяльністю».

«Слово і Діло» писало, чи є в стрімі нардепа та волонтера ознаки складу злочину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: