Україна і Маршаллові острови підписали угоду про безвіз

Читать на русском
У посольстві України в США відбулася церемонія підписання угоди про спрощення візового режиму між Україною та Маршалловыми островами.

У посольстві України в США відбулася церемонія підписання угоди про спрощення візового режиму між Україною та Маршалловыми островами.

Як повідомили у пресслужбі посольства України в США, документ був підписаний тимчасовим повіреним у справах України в США Андрієм Ваневським і послом Маршаллових островів в США Джеральдом Закіосом.

В яких країнах неможливо купити SIM-карту без документів та реєстраціїУ більшості країн світу SIM-карти продаються за паспортом і повинні бути зареєстровані. Такі заходи пояснюють боротьбою з тероризмом і злочинністю.

«Українцям достатньо мати дійсний український закордонний паспорт, щоб абсолютно вільно без віз протягом 180 днів (за умови, якщо одне перебування не буде перевищувати 90 днів підряд) з моменту в’їзду знаходитись на території Маршаллових островів. Угода набере чинності після виконання сторонами внутрішньодержавних процедур», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Маршаллові острови – це держава, яка знаходиться посередині Тихого океану між Гаваями та Філіппінами і перебуває в асоціації зі Сполученими Штатами Америки.

Цього року Україна піднялася у світовому рейтингу паспортів, зайнявши 43 місце з показником у 126 країн, в які українці можуть потрапити без віз.

Раніше уряд проголосував за безвіз з Маршалловими островами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: