Україна та Аргентина домовилися про збільшення терміну безвізу

Читать на русском
Протокол про внесення змін до Угоди між урядом України та урядом Аргентинської Республіки про скасування віз був підписаний 21 листопада.

Протокол про внесення змін до Угоди між урядом України та урядом Аргентинської Республіки про скасування віз був підписаний 21 листопада.

Документ завізували міністр закордонних справ України Вадим Пристайко та посол Аргентини в Україні Олена Л.Т. Мікусінскі, передає пресслужба МЗС.

2 роки безвізового режиму: до чого ЄС має претензії та чим це загрожуєДва роки тому для громадян України набув чинності безвізовий режим із країнами Європейського союзу.

Відповідно до підписаного протоколу, передбачається взаємне збільшення терміну безвізового перебування громадян України та Аргентини вдвічі (із 90 днів протягом року до 90 днів протягом 180 днів).

Крім того, під час зустрічі сторони обговорили широке коло питань порядку денного українсько-аргентинських відносин, наголосивши на важливості активізації політичного діалогу на високому та найвищому рівнях, а також на ефективній взаємодії на полях міжнародних організацій.

Раніше Кабмін проголосував за безвіз із Маршалловими островами.

Також нагадаємо, Україна і Монголія підписали угоду про взаємне скасування віз на 90 днів протягом 180 днів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: