Кабмін виділив гроші на зарплати медикам і вчителям

Читать на русском
Уряд виділив і розподілив 203 млн грн. стабілізаційної дотації між областями. Це є одним із інструментів погашення заборгованості із зарплати вчителям і лікарям.

Уряд виділив понад 200 млн грн. на зарплати медикам і вчителям.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Кабміну в середу, 27 листопада, повідомив нардеп від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко у Telegram.

Зростання середніх зарплат: експерти оцінили прогноз МінекономікиМінекономіки прогнозує, що в найближчі три роки зарплати в середньому зростатимуть на 2 тисячі гривень на рік. Економісти – дещо іншої думки.

За його словами, уряд виділив і розподілив 203 млн грн. стабілізаційної дотації між областями. Це є одним із інструментів погашення заборгованості із зарплати вчителям і лікарям.

Нагадаємо, напередодні прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що уряд погасить борги із зарплати медикам і вчителям. Для виплат виділять майже 500 млн гривень.

Перед цим президент Володимир Зеленський з аеропорту закликав зібрати Кабмін. Глава держави перед вильотом до Естонії закликав провести засідання уряду з питання боргів по зарплатах лікарям і вчителям.

Раніше уряд схвалив старт другого етапу медреформи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: