Зведення ООС: бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню

Читать на русском
На Донбасі протягом минулої доби, 24 листопада, збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню.

Протягом минулої доби, 24 листопада, збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню.

Втрат серед українських військових немає. Зазначається, що противник застосував заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю, інформує штаб ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 листопадаСитуація на сході країни станом на 24 листопада 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли велися біля Тарамчука та Березового, неподалік Водяного, поблизу Красногорівки, двічі біля Мар'їнки, неподалік Луганського.

«З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає», - додали в ООС.

Також у штабі ООС повідомили про ситуації із розведенням сил і засобів. На ділянці у Станиці Луганській працюють співробітники Червоного Хреста по наданню допомоги населенню. А в районі населеного пункту Золоте Луганської області піротехніки ДСНС провели щоденне технічне обстеження місцевості.

Нагадаємо, у неділю ввечері внаслідок ворожого обстрілу в районі Березового Донецької області сталася пожежа в дачному виселку, населення евакуювали.

Раніше на Донбасі бойовики підбили військовий автомобіль.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: