Через обстріл окупантів на Донеччині згоріли 6 будинків

Читать на русском
У неділю ввечері внаслідок ворожого обстрілу в районі Березового Донецької області сталася пожежа в дачному виселку, населення евакуювали.
Ілюстративне фото.

У неділю ввечері внаслідок ворожого обстрілу в районі Березового Донецької області сталася пожежа в дачному виселку, населення евакуювали.

«24 листопада, близько 18.00 російські окупанти обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил в районі Березового Донецької області і дачний масив цього населеного пункту з великокаліберних кулеметів із застосуванням трасуючих та бронебійно-запалювальних боєприпасів .Внаслідок обстрілу загорілася суха трава. Сильний вітер призвів до швидкого поширення пожежі, яка перекинулась на розташований неподалік дачний виселок», - інформує пресцентр ООС.

Замінований Донбас: факти і цифриОдин рік бойових дій призводить до 10 років робіт з розмінування. Навіть якщо війна на Донбасі закінчиться завтра, на розмінування територій піде близько 50 років.

Майже вщент вигоріли 6 будівель. Військовослужбовцям Об’єднаних сил вдалося оперативно евакуювати цивільне населення.

Також к у пресцентрі повідомили, що близько 23.00 пожежу було локалізовано, постраждалих немає.

Як відомо, у неділю, 24 грудня, на Донбасі бойовики з мінометів 82-го калібру обстріляли позиції українських військових поблизу Водяного.

Раніше на Донбасі бойовики підбили військовий автомобіль.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: