Бойовики обстріляли Водяне з гранатометів

Читать на русском
У неділю, 24 грудня, на Донбасі бойовики з мінометів 82-го калібру обстріляли позиції українських військових поблизу Водяного.

У неділю, 24 грудня, на Донбасі бойовики з мінометів 82-го калібру обстріляли позиції українських військових поблизу Водяного.

Про це повідомляє пресцентр Міністерства оборони.

Вибори на Донбасі: коли та за яких умов можливіПрезидент Володимир Зеленський порушить на зустрічі лідерів нормандської четвірки в Парижі питання про проведення місцевих виборів в ОРДЛО як на території України, а не окупованій.

За даними відомства, станом на 14 годин у районі проведення операції Об'єднаних сил були зафіксовані 2 випадки порушення режиму припинення вогню. При цьому ворог застосовував заборонене мінськими угодами озброєння.

Близько першої години ночі російсько-окупаційні війська з кулеметів обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Тарамчук. Окупанти вели обстріл із напрямку окупованій Оленівки. Українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Вже близько 12:30 найманці із мінометів 82-го калібру здійснили провокації в районі Водяного. Бойовики випустили по українських позиціях 7 мінометних боєприпасів.

«У цей момент ситуація повністю контролюється українськими підрозділами зі складу Об'єднаних сил, втрат у наших рядах із початку цієї доби немає», - додали в Міноборони.

Раніше на Донбасі бойовики підбили військовий автомобіль.

Також нагадаємо, в штабі ООС повідомили про втрати бойовиків на Донбасі за тиждень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: