Голова Генштабу назвав кроки для повернення Криму

Читать на русском
За інформацією начальника Генштабу Руслана Хомчака, це можливо лише за умови міжнародної солідарності, при цьому Захід має розуміти, для чого саме РФ захопила Кримський півострів.

У Генштабі повідомили, завдяки яким дії можна повернути Крим.

За інформацією начальника Генштабу Руслана Хомчака, це можливо лише за умови міжнародної солідарності, при цьому Захід має розуміти, для чого саме РФ захопила Кримський півострів. Про це він заявив у Брюсселі, пише «Укрінформ».

Відповідаючи на питання про ставлення західних партнерів до ситуації навколо Криму, Хомчак зазначив, що «питання Криму» ніколи не буде вважатися закритим.

«Крим - це Україна, і ні в якому разі не можна про це забувати. Повернути Крим можна тільки разом, щоб ви (Захід) нам допомогли, щоб ваші бізнесмени туди не їхали. Щоб ви розуміли - Крим Росії потрібен зовсім не як місце для відпочинку росіян», - підкреслив Хомчак.

Він стверджує, що «Крим розглядається як російська база, потужна, яка має «кошмарити» всю Європу і північну Африку, і дати їм, росіянам, можливість панувати вже у Середземному морі».   «Я не помилився - саме у Середземному морі», - сказав начальник Генштабу.

Раніше в Генштабі заявили, що українські кораблі в РФ були розграбовані мародерами.

Також повідомлялося, що британський журнал показав ролик із картою України без Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: