Справа заводу «Краян»: Труханов прокоментував рішення суду

Читать на русском
Мер Одеси Геннадій Труханов прокоментував рішення Малиновського райсуду у справі заводу «Краян», фігурантом якої є він і його підлеглі.

Мер Одеси Геннадій Труханов прокоментував рішення Малиновського райсуду у справі заводу «Краян», фігурантом якої є він і його підлеглі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Главком».

Так, сьогодні суд виніс виправдувальний вирок всім фігурантам справи: звинувачення прокурорів САП були визнані судом недоведеними, а дії мера і його підлеглих - законними.

«Я вдячний одеситам за розсудливість. За довіру, мудрість і підтримку, завдяки яким між нескінченними засіданнями ми будували парки і будували школи, ремонтували дороги і комунікації. Все це - наша спільна заслуга», - заявив Труханів.

Рішення суду також прокоментував кандидат в народні депутати України по Київському району Дмитро Танцюра.

«Сьогоднішній виправдувальний вирок - це не перемога мера, міської влади або депутатів, це - перемога одеситів! Робота, яку веде міська влада на чолі з мером Геннадієм Трухановим - ефективна, продуктивна і затребувана», - сказав Танцюра.

Як відомо, «справа заводу «Краян» стосується придбання будівлі колишнього заводу «Краян» для розміщення в ньому Центру інтегрованих послуг.

Нагадаємо, САП має намір оскаржувати вирок Труханову.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: