До Очакова прибувають кораблі, повернені РФ – відео

Читать на русском

Українські кораблі зустрічає велика кількість місцевих жителів. Учні та педагоги Очаківської санаторної школи-інтернату розвісили на березі прапор України.

Три українських військово-морських судна «Нікополь», «Бердянськ» і «Яни Капу», які РФ повернула Україні, почали прибувати до військової гавані Очакова в Миколаївській області.

Про це повідомляє «Думська» в середу, 20 листопада.

"Никополь" прибывает в ОчаковНовости Думская

Першим прибув бронекатер «Нікополь» - його буксирував малий розвідувальний корабель «Переяслав». Зараз МБАК відчепили, і два швидкісних катери типу Willard тягнули «Нікополь» до військового причалу.

Другого бронекатера поки що не видно на горизонті. О 16:09 видання повідомило про прибуття «Яни Капу», його тягнув буксир «Гайдамака».

Українські кораблі зустрічає велика кількість місцевих жителів. Учні та педагоги Очаківської санаторної школи-інтернату вивісили на березі прапор України.

Відомо, що в найближчі години до Очакову має прибути президент Володимир Зеленський.

Як повідомлялося, 18 листопада Росія передала українській стороні три кораблі: «Нікополь», «Бердянськ» і «Яни Капу», які в листопаді 2018 року було захоплено в Керченській протоці. Передача відбулася в нейтральних водах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: