Макрон прокоментував повернення українських кораблів

Читать на русском
Передача Москвою Києву трьох українських кораблів, захоплених в Керченській протоці, сприяє зміцненню довіри між країнами.

Передача Москвою Києву трьох українських кораблів, захоплених в Керченській протоці, сприяє зміцненню довіри між країнами.

Така думка президента Франції Еммануеля Макрона міститься в повідомленні, поширеному в понеділок адміністрацією французького лідера за підсумками його переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним.

«Президент республіки привітав новину про повернення в Україну трьох судів, затриманих під час інциденту 25 листопада 2018 року в Керченській протоці, - наголошується в повідомленні. - Цей крок очікувався, він сприяє зміцненню довіри в діалозі між Росією і Україною».

Передача трьох кораблів українській стороні відбулася в понеділок у нейтральних водах Чорного моря, в 30 км від мису Такіль.

Як повідомлялося, під час телефонної розмови Путін і Макрон обговорили ситуацію в Україні з урахуванням підготовки до запланованого на 9 грудня в Парижі саміту в Нормандському форматі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: