Ситуація на Донбасі: 4 обстріли, втрат немає

Читать на русском
На Донбасі з початку поточної доби, 19 листопада, озброєні формування РФ та її найманці чотири рази порушили режим припинення вогню.

На Донбасі з початку поточної доби, 19 листопада, озброєні формування РФ та її найманці чотири рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Особливий статус Донбасу за 11 днів: що може прискорити процес і чим це небезпечноСпікер розраховує, що парламенту вдасться розробити законопроект про особливий статус Донбасу в стислі терміни – між зустріччю в Нормандському форматі та останнім пленарним засіданням ВР в 2019 році, яке пройде 20 грудня, тобто за 11 календарних днів.

Противник обстріляв позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

По позиціях українських захисників російські окупаційні війська здійснили три обстріли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ - неподалік Кримського, неподалік від Південного і біля Новотошківського.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник з автоматичних гранатометів вів вогонь по позиціях Об'єднаних сил в районі Гнутове.

«Протягом поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Раніше в штабі ООС повідомили про втрати бойовиків на Донбасі за тиждень.

Також нагадаємо, Сивохо представив план «ментального» повернення Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: