У районі Чермалика бойовики обстріляли безпілотник ОБСЄ

Читать на русском
Відзначається, що представники СММ ОБСЄ, аби запобігти втраті безпілотного літального апарату, змушені були його посадити на місці зльоту, в районі Чермалика.

У Донецькій області в районі населеного пункту Чермалик бойовики обстріляли безпілотний літальний апарат спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Про це повідомляє в понеділок, 4 листопада, у Facebook командування Об'єднаних сил.

Мир на Донбасі: чи зможе Зеленський домовитися з ПутінимЗа словами міністра закордонних справ України Вадима Пристайка, український президент Володимир Зеленський чітко усвідомлює, чого можна досягти на переговорах з президентом РФ Володимиром Путіним.

«Сьогодні представники місії за допомогою БПЛА типу «Квадро» спостерігали за ситуацією в районі населеного пункту Чермалик Донецької області. Коли літальний апарат перетнув лінію розмежування і виконував свої функції на тимчасово окупованій території, о 12:09 противник поцілив в його напрямку вісім черг зі стрілецької зброї, а через сім хвилин - ще 5 черг», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що представники СММ ОБСЄ, аби запобігти втраті безпілотного літального апарату, змушені були його посадити на місці зльоту, в районі Чермалика.

Раніше українським військовим дали дозвіл використання безпілотників.

Також нагадаємо, безпілотник ОБСЄ знову зафіксував «Гради» і гаубиці на окупованому Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: