Бойовики на Донбасі обстріляли безпілотник ОБСЄ

Читать на русском
Бойовики регулярно відкривають вогонь по безпілотникам СММ ОБСЄ та всіляко протидіють роботі таких апаратів засобами радіоелектронної боротьби.

Незаконні збройні формування Російської Федерації у суботу, 26 жовтня, обстріляли безпілотник місії ОБСЄ в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі.

Про це повідмоляється на сторінці ООС у Facebook.

У штабі відзначили, що вчора російсько-окупаційні сили зі стрілецької зброї обстріляли безпілотник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в районі населеного пункту Петрівське. Через загрозу втрати безпілотник було посаджено, він не зазнав пошкоджень.

Також у штабі додали, що бойовики регулярно відкривають вогонь по безпілотникам СММ ОБСЄ та всіляко протидіють роботі таких апаратів засобами радіоелектронної боротьби. При цьому російські найманці звинувачують в перешкоджанні роботі ОБСЄ українських військових.

За даними штабу, українські військові, дотримуючись чинного законодавства та міжнародних зобов'язань успішно виконують завдання зі стримування російської агресії і готові діяти при будь-якому варіанті змін обстановки.

Нагадаємо, 26 жовтня, втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було.

З початку цієї доби збройні формування РФ та її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню - поблизу Луганського, Новолуганського, Світлодарська. Жодний український військовий за ніч не постраждав.

Нагадаємо, протягом попередньої доби, 25 жовтня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил були поранені 3 українських військовослужбовці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: