Смертельна ДТП у Харкові: захист Дронова оскаржив вирок

Читать на русском
Дронов був засуджений за вчинення смертельної ДТП в Харкові на вулиці Сумській, в результаті якої загинули шестеро осіб.

Захист Геннадія Дронова оскаржив вирок суду.

Про це повідомляє UA:Харків у суботу, 16 листопада.

Вирок Зайцевій і Дронову. Чому це не кінець та як боротися з порушниками ПДР?26 лютого 2019 року суд оголосив вирок у справі смертельного ДТП. Дронову та Зайцевій дали максимальний термін – 10 років позбавлення волі.

Дронов був засуджений за вчинення смертельної ДТП в Харкові на вулиці Сумській, в результаті якої загинули шестеро осіб.

За словами адвоката Сергія Перепелиці, який захищав Дронова в суді першої інстанції, захист засудженого направив касацію на вирок до Верховного суду України. При цьому Перепелиця не знає, хто є новим адвокатом Дронова.

Нагадаємо, смертельна аварія за участю Дронова та Олени Зайцевої відбулася в жовтні 2017 року. У Харкові на перехресті Сумської та Мечникова зіткнулися Volkswagen Touareg і Lexus, останній викинуло на тротуар, у результаті чого загинули 6 пішоходів. Ще стільки ж людей було травмовано.

Раніше повідомлялося, що засуджену до 10 років позбавлення волі у справі смертельної ДТП в Харкові Олену Зайцеву етапували до Покровського виправного центру №79 в Дніпропетровській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: