Суд залишив без змін вирок Зайцевій та Дронову

Читать на русском
Харківський апеляційний суд залишив без змін вирок суду, згідно з яким обвинувачених в смертельній ДТП Олену Зайцеву і Геннадія Дронова засудили до 10 років позбавлення волі.

Харківський апеляційний суд залишив без змін вирок суду, згідно з яким обвинувачених в смертельній ДТП Олену Зайцеву і Геннадія Дронова засудили до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» 14 серпня.

Вирок Зайцевій і Дронову. Чому це не кінець та як боротися з порушниками ПДР?26 лютого 2019 року суд оголосив вирок у справі смертельного ДТП. Дронову та Зайцевій дали максимальний термін – 10 років позбавлення волі.

Колегія суддів відмовила в апеляції обвинувачених. Таким чином, згідно з вироком суду першої інстанції, водій Lexus Олена Зайцева і водій Volkswagen Геннадій Дронов отримують максимальні терміни, які вимагали прокурори, - по 10 років позбавлення волі. Також їх зобов'язали виплатити по 500 тис. грн компенсації сім'ям потерпілих.

Адвокат Зайцевої просила пом'якшити покарання її підзахисної і засудити її до 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 2 роки, а також призначити їй випробувальний термін на розсуд суду. Захист Дронова просив апеляційний суд скасувати вирок суду першої інстанції і закрити кримінальне провадження щодо його підзахисного.

Нагадаємо, резонансна ДТП в Харкові відбулася увечері 18 жовтня 2017 року. Олена Зайцева, прийомна дочка відомого бізнесмена Василя Зайцева, перебувала за кермом автомобіля Lexus RX. Встановлено, що вона проїхала на червоне світло, що послужило причиною зіткнення із автомобілем Volkswagen Touareg, яким керував Геннадій Дронов.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: