Смертельна ДТП в Харкові: другого засудженого Дронова етапували до Полтавської області

Читать на русском
Другий засуджений у справі про смертельну ДТП в Харкові Геннадій Дронов був етапований до Крюківської виправної колонії № 29 у Полтавській області.

Другий засуджений у справі про смертельну ДТП в Харкові Геннадій Дронов був етапований до Крюківської виправної колонії № 29 в Полтавській області.

Як пише «Слово і Діло», про це розповіла речниця Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Дарина Мартинова, МедіаПорт.

Дані також підтвердив адвокат Дронова Сергій Перепелиця. За його словами, Дронова етапували в Крюківську колонію 28 серпня.

Раніше повідомлялося, що ще одна засуджена у справі Олена Зайцева була етапована в Покровський виправний центр № 79 в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик Lexus відкинуло в натовп пішоходів після зіткнення з Volkswagen. В результаті аварії загинули шестеро людей, п’ятеро були травмовані.

Поліція затримала 20-річну Олену Зайцеву, яка була за кермом Lexus, і водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова.

Київський районний суд Харкова засудив фігурантів справи до 10 років позбавлення волі. Захист Дронова та Зайцевої подали апеляційні скарги.

14 серпня Харківський апеляційний суд залишив в силі вироки Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: