Справа Зайцевої та Дронова надійшла до апеляційного суду

Читать на русском
Справу смертельної ДТП у Харкові передали до апеляційного суду. Уже призначена колегія суддів у справі.

Справа Олени Зайцевої і Геннадія Дронова, засуджених до 10 років позбавлення волі за звинуваченням у смертельній ДТП у Харкові, надійшла в апеляційний суд.

Про це повідомляє судова влада України, передає «Слово і Діло».

Вирок Зайцевій і Дронову. Чому це не кінець та як боротися з порушниками ПДР?26 лютого 2019 року суд оголосив вирок у справі смертельного ДТП. Дронову та Зайцевій дали максимальний термін – 10 років позбавлення волі.

«1 квітня 2019 року в підсудність Харківського апеляційного суду надійшла кримінальна справа за обвинуваченням Олени Зайцевої і Геннадія Дронова за фактом трагічної ДТП 18 жовтня 2017 року на перетині вулиці Сумської з провулком Мечникова», - йдеться в повідомленні.

Згідно з протоколом автоматичного розподілу судових справ, до складу колегії суддів, які розглядатимуть справу, увійшли Олена Грошева і Вікторія Яковлєва. Головуючим у справі призначено суддю Володимира Протасова.

Нагадаємо, резонансна ДТП сталася 18 жовтня 2017 року в центрі Харкова. Тоді позашляховики під керуванням Олени Зайцевої і Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої відкинуло на пішоходів, у результаті чого загинули шестеро людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: