У Балаклії на військових складах сталися вибухи – відео

Читать на русском
У Міністерстві оборони України повідомили, що на території військового арсеналу сталася надзвичайна пригода під час вивезення снарядів. За попередніми даними, один із саперів отримав поранення.

У місті Балаклія в Харківській області пролунали вибухи на території військового арсеналу.

Про це повідомив мер Балаклії Іван Столбовий, передає Depo.Харьков.

«Поодинокі вибухи пролунали на Балаклійському арсеналі. Зараз там знаходиться командир військової частини, пожежна частина наша, ДСНС. Вони оцінять ситуацію - і потім буде більш докладна інформація. Ситуація незрозуміла. Це сталося 20-30 хвилин тому», - сказав Столбовий.

Балаклея 15.11.2019/ пожар на военной базе/ Время 14-25Мой Доктор

Відео вибухів на складах опублікував пресцентр ОПУ в Telegram.

У Міністерстві оборони України повідомили, що на території військового арсеналу сталася надзвичайна пригода під час вивезення снарядів. За попередніми даними, один із саперів отримав поранення.

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

Прессекретар ДСНС у Харківській області Ігор Лупандін підтвердив НС на військовому арсеналі.

«Нас викликали на суху траву. Там само на території є містечко, яке відноситься до Балаклії. Подробиці будуть пізніше», - повідомив він.

Нагадаємо, в березні 2017 року Балаклії Харківської області спалахнула пожежа на складах боєприпасів, вибухівка почала детонувати. Була організована евакуація жителів з 7-кілометрової зони ураження (пізніше її розширили до 10 км). Над небезпечною зоною були заборонені польоти, обмежено рух на дорогах. СБУ кваліфікувала інцидент як диверсію. Через півроку розслідування на той час генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що був встановлений факт того, що з території Росії прибув безпілотник, який скинув заряди, які стали причиною вибуху під Балаклією.

3 травня 2018 року на військових складах в Балаклії Харківської області сталася ще одна пожежа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: