У Балаклії патрулі обстежують територію

Читать на русском
У місті Балаклія, де була пожежа на військовій базі, контрольована ситуація, патрулі обстежують територію.

У місті Балаклія, де була пожежа на військовій базі, контрольована ситуація, а піші патрулі обстежують територію.

Про це повідомляє ДСНС, пише «Слово і Діло».

Вибухи на військових складах у Балаклії: причини та подальші діїСеред версій виникнення пожежі в Балаклії розглядають загоряння сухої трави та іскру з вихлопної труби пожежного танка. Оцінили ситуацію експерти.

«Станом на 7 годину 7 травня ситуація контрольована. Пішими патрулями проводиться обстеження території. До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації всього залучено 43 чоловік та 10 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС 6 чоловік особового складу, 2 одиниць техніки. Ситуація перебуває на контролі ДСНС», - зазначають у повідомленні.

Нагадаємо, загоряння у Балаклії на території технічного майданчика, де продовжують очищення та розмінування території від залишків боєприпасів, що не розірвалися після подій 2017 року, сталося вдень 3 травня. Неприбрані снаряди вибухали, через що частина мешканців евакуювалася.

Жертв і постраждалих в результаті події немає.

У ЗСУ заявили, що серед версій виникнення пожежі на колишньому сховищі боєприпасів поблизу Балаклії розглядають загорання сухої трави та іскру з вихлопної труби пожежного танка.

За даними ЗСУ, після пожежі 2017 року залишається нерозмінованою менше 30% технічної території, що займає 228 гектарів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: