Гончарук приїхав на Львівщину через зрив опалювального сезону

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук прибув до Львівської області у зв’язку зі зривом опалювального сезону в Новояворівську та Новому Роздолі.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук прибув до Львівської області у зв’язку зі зривом опалювального сезону в Новояворівську та Новому Роздолі.

Про це повідомляє пресслужба Кабміну.

Початок опалювального сезону в Україні в 2014-2018 рокахОпалювальний сезон в Україні стартує найчастіше на початку жовтня. На підключення всіх об'єктів в країні йде близько місяця.

За його словами, чим займалася приватна-компанія управитель весь цей час - з цим повинні розібратися відповідні правоохоронні органи.

«Я не залишу цю ситуацію без контролю та хочу нагадати, що у кожної неспроможності в рішенні проблеми – є ім’я та посада. Все це буде виявлено та отримає належну оцінку і належне покарання. Представники поліції вже цим займаються» - зазначив глава уряду.

Гончарук додав, що буде ініційована передача ТЕЦ в управління компанії групи НАК Нафтогаз.

«Це відбуватиметься протягом двох-трьох днів», - сказав він.

Паралельно фахівці перевірятимуть обладнання та усувати технічні неполадки.

У Новояворівську люди будуть з теплом в оселях за кілька днів. Ситуація в Новому Роздолі трошки складніша. Там тепломережа не готова до старту.

Також до Львівської області прибув глава НАК «Нафтогаз» Андрій Коболєв.

Нагадаємо, що у Львівській області в містах Новояворівськ та Новий Розділ визнали надзвичайною техногенного характеру ситуацію з опалювальним сезоном.

Крім того, у містах оголосили надзвичайну ситуацію у зв'язку з загрозою зриву опалювального сезону.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: