Опалювальний період розпочався у всіх регіонах України

Читать на русском
Опалювальний сезон стартував у всіх областях України, про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад і територій України.

Опалювальний сезон стартував у всіх областях України.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад і територій України.

Станом на 28 жовтня житловий фонд до опалення не підключено у 8 областях - Волинській, Закарпатській, Львівській, Одеській, Тернопільській, Херсонській, Черкаській і Чернівецькій. Соціальний фонд підключений у всіх регіонах України.

Підключення житлового фонду до теплопостачання по областях становить: Івано-Франківська - 80%, Рівненська - 24,8%, Хмельницька - 4,9%, Житомирська - 41,2%, Вінницька -60,9%, Київська - 6,2%, Київ - 42,8%, Чернігівська - 20,1%, Кіровоградська - 43%, Миколаївська - 6,2%, Дніпропетровська - 33%, Полтавська - 0,3%, Сумська - 22,7%, Харківська - 57,8%, Донецька - 40,1%, Луганська - 9,8%, Запорізька - 4,7%.

Нагадаємо, 25 жовтня опалювальний сезон стартував у 23 областях і в Києві.

Станом на 24 жовтня в Україні опалюється 35,2% об'єктів соціальної сфери та 15,5% - житлової. Зокрема, у Полтавській, Київській, Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Сумській, Чернігівській областях опалюють понад 50% об'єктів житлової сфери.

Також прем'єр-міністр Олексій Гончарук розповів, в яких містах можуть бути проблеми з опалювальним сезоном.

«Слово і Діло» подивилося, коли в 2014-2019 роках всі об'єкти в Україні були з теплом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: