На Львівщині мер міста подав у відставку через зрив опалювального сезону

Читать на русском
Мер міста Новий Розділ, Львівська область, Андрій Мелешко та його перший заступник подали заяви про відставку через зрив опалювального сезону.
Андрій Мелешко , фото з Facebook

Мер міста Новий Розділ, Львівська область, Андрій Мелешко та його перший заступник подали заяви про відставку через зрив опалювального сезону.

«Через критичну ситуацію на Новороздольскій ТЕЦ сьогодні мер Нового Роздолу та його заступник подали у відставку. Місто, яке і так на межі теплового колапсу залишився без керівництва, - написав депутат облради Володимир Гірняк у Facebook.

Початок опалювального сезону в Україні в 2014-2018 рокахОпалювальний сезон в Україні стартує найчастіше на початку жовтня. На підключення всіх об'єктів в країні йде близько місяця.

Гірняк заявив, що цю інформацію підтвердив йому особисто Мелешко.

Як відомо, Новороздільська ТЕЦ, яка подає тепло і електроенергію, зараз фактично не функціонує. Її співробітники протестують і звільняються.

Нагадаємо, в двох містах Львівської області початок опалювального сезону знаходиться під загрозою зриву. У містах Новий Роздол і Новояворівськ оголосили надзвичайну ситуацію.

Раніше прем'єр Олексій Гончарук заявляв, що проблеми зі стартом опалювального сезону в місті Сміла Черкаської області будуть вирішені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: