У Львівській області оголосили НС через зрив опалювального сезону

Читать на русском
У Новому Роздолі і Новояворівську через зрив опалювального сезону оголосили надзвичайну техногенну ситуацію.

У Новому Роздолі і Новояворівську через зрив опалювального сезону оголосили надзвичайну техногенну ситуацію.

Про це повідомляє пресслужба адміністрації в п'ятницю, 8 листопада.

Початок опалювального сезону в Україні в 2014-2018 рокахОпалювальний сезон в Україні стартує найчастіше на початку жовтня. На підключення всіх об'єктів в країні йде близько місяця.

Підприємство «Гарант Енерго М» не виконало доручення ОДА, які дозволили б розпочати опалювальний сезон у містах Новий Розділ і Новояворівськ.

«Станом на сьогодні всі терміни вичерпані. ПП «Гарант Енерго М» не виконало ці протокольні доручення. Підбиваючи підсумки та враховуючи інші обставини, констатуємо, що підприємство не здатне забезпечити роботу ТЕЦ і запустити опалювальний сезон в цих містах», - заявили в ОДА.

У зв'язку зі зривом опалювального сезону в області було оголошено надзвичайну ситуацію техногенного характеру. Зараз управління Держслужби із надзвичайних ситуацій спільно з департаментом з питань цивільного захисту готують відповідний пакет документів.

«Крім того, Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, необхідно невідкладно розглянути можливість зміни керівника, який неналежним чином виконує покладені на нього завдання з управління переданими активами», - додали в ОДА.

Раніше в Кропивницькому через пошкодження газопроводу опалення вимкнули в 4 мікрорайонах.

Нагадаємо, через відсутність опалення школярам міста Куп'янськ в Харківській області продовжили канікули.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: