Ситуація в зоні ООС: 9 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
З початку поточної доби, 13 листопада, в районі проведення операції ООС збройні формування РФ дев'ять разів порушили режим припинення вогню.

З початку поточної доби, 13 листопада, в районі проведення операції ООС збройні формування РФ дев'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Противник обстріляв позиції українських підрозділів із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Карта ООС: ситуація на сході України на 13 листопадаСитуація на сході країни станом на 13 листопада 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики здійснили вісім обстрілів в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, а саме поблизу Хутора Вільного, біля Луганського і двічі неподалік Новолуганського, два рази в районі Зайцевого, біля Горіхового і неподалік Новотошківського.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник вів вогонь по українських позиціях біля Лебединського.

«Протягом поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Раніше ОБСЄ зафіксувала понад 200 вибухів на Донбасі.

Також нагадаємо, ООН направила в черговий раз гуманітарну допомогу на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: