У ВР три фракції виступили проти законопроекту щодо продажу землі

Читать на русском
Три фракції ВР Батьківщина, Опозиційна платформа – За життя, Європейська солідарність, а також депутатська група За майбутнє виступили проти законопроекту про продаж землі.

У вівторок, 12 листопада, три фракції Верховної ради «Батьківщина», «Опозиційна платформа - За життя», «Європейська солідарність», а також депутатська група «За майбутнє» виступили проти законопроекту щодо продажу землі.

Відповідні заяви зробили сьогодні представники фракцій на засіданні парламенту.

Ринок землі: юрист пояснив, що Зеленський пропонує змінити в законопроекті про продаж земліЗапропоновані Зеленським зміни до законопроекту про обіг земель с/г призначення виключають продаж землі іноземцям.

«Земля стає в світі дорогим стратегічним ресурсом. Сильні, інтелектуальні, розумні країни світу своєю стратегією визначили придбання у державну власність земель сільгосппризначення як у своїй країні, так і за її межами. В жодному разі не можна сьогодні Україні позбутися цього стратегічного ресурсу », - заявила нардеп Юлія Тимошенко.

Також в ОПЗЖ вимагає провести всенародний референдум щодо землі.

Нагадаємо, під ВР мітингують як проти, так і на підтримку ринку землі.

Раніше президент Володимир Зеленський записав відео про ринок землі, в якому пообіцяв, що землю іноземцям продаватимуть тільки після всенародного референдуму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: