Екснардеп Заліщук призначена радником Гончарука

Читать на русском
Світлана Заліщук, екснардеп Ради, була призначена радником прем'єр-міністра Олексія Гончарука з питань зовнішньої політики.

Світлана Заліщук, екснардеп Ради, була призначена радником прем'єр-міністра Олексія Гончарука з питань зовнішньої політики.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

«З учорашнього дня офіційно працюю штатним радником прем'єр-міністра України з питань зовнішньої політики», - зазначила Заліщук.

Вона додала, що в команді прем'єра відповідатиме за підготовку його міжнародних зустрічей і міжнародних візитів в тісній координації з МЗС та віце-прем'єром Дмитром Кулебою.

«Моїми головними kpi будуть успішні контакти глави уряду зі своїми візаві, міжнародними фінансовими інститутами і дипломатами, створення позитивних передумов для розвитку міжнародного співробітництва України, допомога в залученні інвестицій, сприяння ефективному економічному співробітництву між державами. Окремо виділю боротьбу за наше європейське майбутнє і енергетичну безпеку», - зазначила політик.

Світлана Заліщук була депутатом Верховної ради 8-го скликання і балотувалася по мажоритарному округу на дострокових парламентських виборах 2019 року, проте не потрапила до парламенту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: