Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Заліщук пообіцяла добитись перезапуску конкурсу на управителя Межигір'я

30 травня 2019 року народний депутат України Світлана Заліщук пообіцяла добитись того, щоб Національна агенція з управління рухомим і нерухомим майном перезапустила конкурс на управителя Межигір'ям. "Я наполягаю, що в той спосіб, який було передано колишній владі в управління - це не припустимо. І як депутат буду боротися заради того, що би цей конкурс було перезапущено, а людей, які були заангажовані в ухваленні таких рішень було притягнуто до кримінальної відповідальності" (відео 06:00-06:40). Нагадаємо, що 29 травня було обрано переможця щодо управління Межигір'ям, однак громадська рада була не задоволена результатами конкурсу через те, що у ЗМІ були поширені факти, що фірма-переможець пов'язана з екс-регіоналами, а громадська рада закликала продовжити конкурс.
Не виконано
Сказано 30 травня 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=KSQcRQqDdh0
  • https://www.pravda.com.ua/news/2019/05/30/7216655/

Результат

Нацагентство з розшуку та менеджменту активів заявляє, що не має передумов для продовження конкурсу на управителя резиденцією "Межигір’я" або законних підстав для скасування результатів. АРМА наголошують, що конкурс не може тривати безстроково або постійно продовжуватись, якщо відсутні передумови для появи якісно кращих учасників.

Нардеп Заліщук не надсилала депутатських запитів та не реєструвала законодавчих ініціатив, щоб домогтися перезапуску конкурсу на управителя Межигір'я. Указом президента України №303/2019 від 21 травня 2019 року ВРУ достроково припиняє повноваження та призначені позачергові парламентські вибори.

Нагадаємо, що з 30 травня ТОВ "Скомпані" стало переможцем конкурсу управителя заарештованими активами резиденції "Межигір'я. Перезапуску конкурсу після цієї дати більш не відбувалося. Обіцянка отримує статус "не виконано".