Заліщук та Найєма виключили з міжнародних делегацій

Читать на русском
Народних депутатів БПП Світлану Заліщук та Мустафу Найєма виключили зі складу міжнародних делегацій під час засідання фракції.
Фото: НикВести

Народних депутатів БПП Світлану Заліщук та Мустафу Найєма виключили зі складу міжнародних делегацій під час засідання фракції.

Про це розповів їх однопартієць Олексій Гончаренко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на видання «Українська правда».

Згідно з інформацією, ініціатором відкликання став Ігор Кононенко. Формальним приводом стало членство депутатів у партії «ДемАльянс».

Лещенко залишає правління «Демальянсу»Нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко, який нещодавно став фігурантом скандалу з придбанням елітної квартири, складає із себе повноваження члена правління «Демальянсу».

«Фактично ми справді їх відкликали. На фракції було прийняте рішення стосовно депутатів, що відкликаємо з делегацій тих, хто є членами інших партій. Оскільки вони заявили, що є членами «ДемАльянсу», це рішення стосується в тому числі їх», – сказав Гончаренко.

Зазначимо, що нардепи Заліщук та Найєм не були присутні під час розгляду цього питання. За словами Заліщук, вона не прийшла на засідання, оскільки мала зустріч.

Як відомо, Заліщук була заступником члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи, а Найєм – членом Постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО.

Нагадаємо, у липні цього року Найєм залишив посаду заступника голови БПП і вступив в «ДемАльянс».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: