Зеленський на міжнародному економічному форумі закликав інвестувати в Україну

Читать на русском
Вранці в п'ятницю, 8 листопада, президент України Володимир Зеленський виступив на міжнародному економічному форумі в Києві.

Вранці в п'ятницю, 8 листопада, президент України Володимир Зеленський виступив на міжнародному економічному форумі в Києві.

Про це повідомляє пресслужба ОПУ.

«Ми чудово розуміємо, що нам потрібно. Це рівні правила гри для всіх, очищення судової системи, подолання корупції, діджиталізація, реформа освіти відповідно до викликів ХХІ ст., життєво важливі для економіки закони. Щодня разом з урядом та парламентом ми втілюємо все це у життя», - зазначив президент.

Також Зеленський закликав іноземних партнерів інветстувати в Україну.

«Інвестуйте в нашу молодь, українські стартапи, малий та середній бізнес. І пам’ятайте: сьогодні Україна – це алмаз, який потребує огранювання із внутрішніх реформ та зовнішніх інвестицій, щоб стати справжнім діамантом у центрі Європи», - повідомив гарант.

Відзначимо, Київський міжнародний економічний форум 2019 (КМЕФ), який проводиться вже шостий рік поспіль, є головною бізнес-подією, присвяченою актуальним для економічного розвитку країни питань. Захід проходить на найвищому рівні за участю представників українського уряду і парламентаріїв, відомих економістів, бізнесменів та провідних експертів. Також очікується участь особливого гостя, мільярдера зі списку Forbes, ім'я якого дізнаються на відкритті Форуму.

Раніше на форумі в Україні президент уточнив, які інвестиції потрібні Україні.

Також нагадаємо, Зеленський і Гончарук записали відеозапрошення для інвесторів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: