Форум у Маріуполі: Зеленський розповів, які потрібні інвестиції

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 29 жовтня, відкрив у Маріуполі інвестиційний форум RE: think. Invest in Ukraine.

Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 29 жовтня, відкрив у Маріуполі інвестиційний форум RE: think. Invest in Ukraine. Він розповів, що потрібні масштабні інвестиції.

Як сказав глава держави, це перший і найбільший форум такого рівня на сході України.

Інвестиційний форум у Маріуполі: онлайн-трансляціяУ Маріуполі стартує масштабний інвестиційний форум RE: think. Invest in Ukraine за участю президента України Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

«Мир неможливий без стабільного економічного зростання. 5-7% щороку – це амбітне завдання, для його реалізації потрібні масштабні інвестиції. Цей форум стане початком процесу. Присутні на форумі та всі небайдужі можуть стати учасниками відновлення», - заявив Зеленський.

За його словами, Україна зараз на роздоріжжі. Тому потрібно створити рівні та єдині правила для всіх.

«Для подолання корупції реформуємо правоохоронні органи, проведемо не «фасадну», а справжню судову реформу. Приватизація, дерегуляція, «держава у смартфоні» – всі ці ініціативи дозволять бізнесу розвиватися на повну», - вважає президент.

Нагадаємо, у Маріуполі проходить інвестиційний форум RE: think. Invest in Ukraine.

Раніше Зеленський та Гончарук записали відеозапрошення для інвесторів.

Нагадаємо, Зеленський пообіцяв восени 2019 року провести в Маріуполі форум з метою залучення інвестицій для реалізації інфраструктурних та гуманітарних проєктів на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: