Мінфін пояснив вето Зеленського на закон про держвиплати

Читать на русском
Вето президента України Володимира Зеленського на закон Про верифікацію і моніторинг державних виплат (проект №1231) не ставить хрест на законопроекті.

Вето президента України Володимира Зеленського на закон «Про верифікацію і моніторинг державних виплат» (проект №1231) не ставить хрест на законопроекті.

Про це заявив заступник міністра фінансів Павло Ходаковський, повідомляє прес-служба Мінфіну.

Як зазначив Ходаковський, президентське вето на законопроект про верифікацію викликане суто технічною неузгодженістю з прикінцевими положеннями, яка скоро буде усунена.

«Я впевнений, що парламент незабаром проголосує за цей законопроект з пропозицією президента. Для введення верифікації загалом це означає несуттєву затримку», - зазначив заступник міністра.

Раніше повідомлялося, що Зеленський ветував законопроект про держвиплати. Президент повернув парламенту законопроект про верифікацію держвиплат зі своїми пропозиціями. Рада ухвалила цей законопроект 17 жовтня.

Нагадаємо, в Кабміні повідомили, хто зможе отримати субсидію. На неї можуть розраховувати ті сім'ї, які витрачають на оплату комунальних послуг більше 15% доходів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: