Зеленський і Гончарук записали відеозапрошення для інвесторів

Читать на русском
Відеозапрошення на форум у Маріуполі для іноземних інвесторів записали президент Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Відеозапрошення на форум у Маріуполі для іноземних інвесторів записали президент Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Про це у вівторок, 22 жовтня, повідомляє пресслужба Кабміну.

«Перший інвестиційний форум R з ініціативи президента України та за підтримки Кабінету Міністрів України відбудеться 29 жовтня в Маріуполі», - йдеться в повідомленні.

На форумі команда президента продемонструє реалізовані проекти і ті, для яких ведеться пошук інвесторів, серед яких виділяють відновлення системи водопостачання Донецької області, відновлення електрифікації залізниць у Донецькій і Луганській областях, проект запуску зрошення в Херсоні, тощо.

«Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні запросив інвесторів відвідати форум і звернув увагу на символічність вибору міста для проведення заходу. Прем'єрміністр Олексій Гончарук в своєму запрошенні розповів, які проекти будуть представлені на форумі, і акцентував увагу на важливості проведення RE:THINK саме в Маріуполі», - йдеться в повідомленні.

За словами Зеленського, в Україні знайшли ідеї для інвестицій і на форумі їх планують представити іноземним інвесторам. Інвестиційні ідеї форуму здатні змінити становище регіону шляхом створення нових робочих місць, підвищення інвестиційної привабливості та поліпшення інфраструктури.

«Навіщо нам RE:THINK? Для того, щоб показати зміни в Україні і поговорити з тими, хто ці зміни здійснює. Цікаві інфраструктурні та інші інвестиційні проекти в агросфері, IТ і промисловості будуть представлені на форумі в Маріуполі. Місто завоювало свободу і почало складний шлях від відновлення до розвитку. Це важливий символ того, як може відродитися України. Ми запускаємо маріупольський ефект відродження України», - сказав Гончарук.

Раніше Зеленський закликав американських бізнесменів інвестувати в Україну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: