«Редколегія» на UMN: розведення в Tesla, Ліга сміху на «Прямому» та Джокер для «Слуги народу»

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань і журналісти говоритимуть про найгучніші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом з Ольгою Мусафіровою («Новая Газета»), Катериною Пітєніною(«Слово і Діло») та Станіславом Козлюком («Український Тиждень»).

Цілий тиждень темою N1 було розведення війск на Донбасі, яке зрештою, зірвалося. Обшуки на телеканлі «Прямий» закінчились невдалим жартом в студії, за який журналісти згодом вибачились перед глядачами. Також журналісти поговорять про пранкера Джокера та генпрокурора.

Редколегія: Розведення в Tesla, Ліга Сміху на Прямому та Джокер для "Слуги народу"skrypin.ua

Про це ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Ольга Мусафірова («Новая Газета»), Катерина Пітєніна («Слово і Діло»), Станіслав Козлюк («Український Тиждень») будуть говорити в прямому ефірі.

Нагадаємо, що цього тижня також «Нафтогаз» подав черговий позов проти «Газпрому». Ми вирішили нагадати історію газових відносин України та Росії.

Також «Слово і Діло» цього тижня подивилось, які рейтинги довіри були у президентів України та чи вдалося хоч одному з них зберегти народну підтримку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: