Рябошапка анонсував нові провадження щодо нардепів

Читать на русском
Рябошапка анонсував кримінальні провадження, у яких фігурантами можуть бути народні депутати.

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка анонсував кримінальні провадження, у яких фігурантами можуть бути народні депутати.

«Думаю, що будуть (провадження, - ред.) до Нового року», - сказав генпрокурор, відповідаючи на запитання чи плануються або чи є вже в роботі провадження, де фігурують інші нардепи цього скликання, пише. LB.ua.

Справа Дубневича: все, що відомо на сьогодніПісля згоди парламенту за трьома поданнями керівника Генпрокуратури слідство у справі чинного нардепа нарешті розблокували.

Раніше народний депутат від «Слуги народу» Олександр Дубинський повідомив САП про факти звернення до нього двох колег з фракції «з вимогою залишити високими комісійні для приватних майданчиків ProZorro».

Нагадаємо, Верховна рада зняла депутатську недоторканність з нардепа 7, 8 і 9 скликання Ярослава Дубневича. В залі Ради Дубневичу оголосили про підозру.

Депутати також проголосували за затримання і арешт Дубневича.

Рябошапка підписав подання НАБУ і САП на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа Ярослава Дубневича у справі заволодіння понад 93 млн грн «Укрзалізниці».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: