Бойовики зірвали розведення сил у Петрівському – штаб ООС

Читать на русском
Бойовики ОРДЛО зірвали розведення сил і засобів на ділянці №3 в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське Донецької області.

Бойовики ОРДЛО зірвали розведення сил і засобів на ділянці №3 в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське Донецької області.

Про це інформує штаб Операції об'єднаних сил у Facebook в п'ятницю, 8 листопада.

«Сьогодні, 8 листопада, о 12.00, українська сторона готова була почати практичний процес розведення... Дата була визначена, з огляду на останнє порушення режиму припинення вогню 30 жовтня... Повідомлення про готовність до розведення сьогодні, 8 листопада, від ворожої сторони не було», - йдеться в повідомленні.

Таким чином, за інформацією штабу, противник зірвав не тільки процес розведення, але і в «черговий раз порушив міжнародні домовленості».

Раніше в штабі ООС заявили, що розведення в Петрівському перенесли. Процес розведення сил і засобів на ділянці в Донецькій області почнеться завтра о 12:00. Відзначимо, що в штабі ООС заявили про готовність розпочати розведення в п'ятницю, 8 листопада, о 12:00, але в самопроголошеній «ДНР» виступили за початок процесу 9 листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: